Wednesday, April 16, 2014

set kecantikan shaklee / senyumm menggoda

nak kulit cantik licin comeiii
hehehehhh ;)
Cadangan Suppliment : Vita-C Plus + Vit-E Complex + B Complex + ESP (Sumber Protein dan Diet)


Vit E RM 149 (120 caps)
Vit C RM 92.50 (180 tablet)
B Complex RM 53.75 (120 tablet)
ESP RM 150 (850gram)
GLA Complex RM 91.25 (60 caps)

ni tips penting!!!

# Tips Kulit Bebas jerawat - Jangan makan French Fries! Diet yg mengandungi kandungan lemak dan kabohidrat yg tinggi boleh memberi kesan buruk pada pengawalan/pemulihan jerawat. Ia juga mempercepatkan proses penuaan badan dan kulit. Lebihkan makan ikan, tofu & bijirin.
Via Dr Hassenah

Apakah KEISTIMEWAAN Gabungan nutrien di bawah yang boleh membantu meningkatkan tenaga, kesihatan serta kesuburan anda ?
GLA COMPLEX SHAKLEE
*********************
Membantu menstabilkan hormon
Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Membantu meningkatkan kesuburan (menghasilkan cecair serviks)
Melegakan PMS (sindrom pra-haid/senggugut) – abdominal pain,breast pain
Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri bagi mengelak risiko keguguran

Kelebihan ESP?
Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
Bantu hilangkan parut jerawat di muka.
Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan.
Menyokong kesihatan imunisasi badan.
Mengawal paras kolesterol.
Menyokong kesihatan jantung dan prostat.
Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik.

Kesimpulannya…
ESP membantu membentuk sel-sel badan kita yang sihat. Sel yang sihat akan dapat menyerap nutrien dari vitamin lain yang kita makan dengan lebih baik. Sekiranya sel kita tidak sihat, vitamin akan mengambil masa lebih lama utk diserap dengan efektif ke dalam badan. Jadi lambatlah sikit baru nampak kesannya.


--------------------------------------------------------------------------------------------
pakwe kecik kite nihhh eeeee
syg sangat dgn dia nih!!
tgk tu suka senyum menggoda ummi tau!
haha... gigi bwh yg 2 batang tuh gerammm ummi tgk..ngeee


kemain lg mkn lolipop kan!
kejap je dpt merasa..ummi x bg dia mkn gula2 sangat...
no no no no ehhh
hahaha...tgk gaya konon cedap sangat la tuh gula2 tu yeah



till then! ^__^

Monday, April 14, 2014

Alfafa Shaklee / ragam anak


tidak digalakkan diambil bersama Vita E

*kaya dgn nutrisi
*mengandungi enzim penting utk penghadaman makanan
*melegakan rasa kebas dan sakit sendi
*mengurangkan toksin
*merendahkan kolestrol

330 tablets 53.75 retail price
700 tablets 97.50 retail price

SID (1112007)
ecah 017 2247652 (wassap/ sms)
COD area Petaling Jaya & Shah Alam

____________________________________________________________


luqman luqman...
hahaha...
akal bnyak dia nihhh
tgk tuuuhhhh


termenunggg kene tinggal dgn abah dia...ummi g keje...


Tuesday, April 8, 2014

Vitamin C Shaklee / al kisah Luqman kesayangan ku

92.50  = 180 Tabs itu harga retail yea sayang2...
nak harga lg murah jom register jd ahli! blh dpt 20-30% lg murah!
75 je seumur hidup dan akan dapat semua produk shaklee dgn harga ahli!
ce kira sebulan korang spend duit dlm 1 bulan = 15.40 je ahkakkk....haha...
tak rugi pun beli...
sbb ape???
sbb tahan 6 bulan lamanya...
sehari sebiji dah memadai...ce tgk..1 biji bersamaan 7 biji buah limau..
haaa nak tau rahsia x? sblm makan 1 tablet tu ce patahkan jadi dua..
lepas tu telan supaya penyerapan lbh cepat berlaku yea puan2 dan tuan2...




produk HOT...
la ni pun masih out of stock!
herbal blend-multi purpose cream...
utk nk kempiskan perut...nak ilangkan keras2 kat tapak kaki tuh pun blh..
dan mcm2 lg..
dah nama pun multi purpose cream kan hehehe...

________________________________________




nampak x nampak x baju luqman baju yg sama...
dari kecik sampai ke sekarang luqman blh pakai lg baju ni...
hewhewhew...




luqman masa ni demam...
manjaaaa yg amat!
gebusss kan kulit budak kecik nih! haha *puji sendiri lettewww*
opkosss anak i kan hahaha *gelak malu*


tetibe pulak dtg tebiat isap jari...kikiki...


ummi tanya sape nama luqman angkat tgnnnnnn
sayaaaaa!!!haha 


helllooo helllooo...mcm ni pun blhh...
ikut suke la nak oii


Thursday, March 13, 2014

resipi ikut suka hati

haaaaaaaaa.....
ni la dia hasil air tangan aku sendiri yea...
kita random je gambor2 ni dah mcm akaklieyalatif plak random2 ni hahaha..
jgn mara akak...muahahahaa

 
 ni namanya chipsmore homemade!
haha suke ate aku jer..


konon nak buat biskut coklat chip tp ini la jadinya..


 ni namanya cekodok labu...
haha beli labu beso...dah berlebih lebih plak...
dah buat makanan luqman tp ade lg balance bnyk...
so ini la aku buat..
hantam je la labu..haha...


tiramisu..
haaa amik ko...tebal gilo cheese tuh..
first time buat jadi la kot!
kahkahkahkah


ce teka ce teka...
ni daging ape???
hehehe ni la daging kerbau!
sedap! lembut...panggang aje guna pemanggang ajaib vantage.
jadi hehehe memang dapur xkotor weh...asap pun x bnyk!
bahan perapan ikut sukaaaa hahaha...janji sedap kat tekak ko dan laki ko!