Thursday, April 17, 2014

kesian dia... / omega guard

ce tgk ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



muahahahahaaa...
ummi dera dia.... saje sarungkan tudung tu nangessss kemain lg kuatnya!!!
kesiannnn dia...


**************************************************************


 Omega Guard

untuk anak2 sangat bagus! bg dorang sedut minyak ikan cam tu jer...hehe
yg preggy pun bagus amik!
yg nak kurus? pun boleh...pembakar lemak kolestrol yg paling cepat!

harga retail RM 136.00 (90 capsules)

Omega 3 terdiri daripada EPA dan DHA. 

Tahukah anda akan kebaikan bahan-bahan ini? 

EPA MENCEGAH Kanser Pembekuan Darah, Pembekuan Lemak dalam Darah, Kadar Kolestrol berlebihan ,Penyakit Jantung ,Tekanan Perasaan ,Tekanan Darah Tinggi.

TUGAS DHA 
Mencegah Radang Sendi 
Mencegah Asma 
Meningkatkan Daya Seks 
Mengelakkan Kanser PAYUDARA, USUS, PANKREAS DAN PROSTAT Mencegah Penyakit Kulit Mengelakkan MIGRAIN ,RASA KEBAS DI ANGGOTA BADAN SERTA KESEJUKKAN PADA KAKI DAN TANGAN. 

Sumber OMEGA3 ?
 Telur Ikan salmon Ikan Tuna Ikan sardin Ikan bilis Ikan makarel Minyak Ikan Terbaik Di dunia Omega Guard Shaklee terdiri daripada 7 asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA (Eicosa pentaenoic acid), DHA (Docosa hexaenoic acid), ALA dan lain-lain lagi...

Satu hidangan Omega Guard (takes 3 capsules) menyediakan 990mg asid lemak Omega-3. Check label apa yang ada dlm vitamin anda!! 

Ultratulen & bergred Farmaseutikal Omega Guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari 3 molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat di bawah suhu rendah yang terjaga. 
Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghlangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium dan sebagainya yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.


Untuk dapatkan bentuk badan yang ideal kita digalakkan jaga makan, bersenam melalui aktiviti riadah, pengambilan air kosong yg mencukupi [ selari dgn berat tubuh].




chesskut saya


bila time teringin memang sedap mkn mende ni.
hahaha...
nmpak x taburan nestum..coklat rice..sedapppp
resipi? 

cream cheese,suku tin susu pekat manis,1 sudu besar susu fresh milk dan putarr
dah mesraaa dua2 bahan nih amik le biskut lemak ke biskut cream cracker n celop ke susu fresh milk sikit..
kasi basah2 sikit je...susun le dlm tapawe ke bekas kecik mcm aku guna ni ker..
dah susun, letak plak cream cheese yg dah siap diputar tu..
tabur nestum, coklat rice...lg bnyk lg sedap lg layann makan...haha
ulang lagi step tu sampai penuhh
dah siap letak dlm peti sejuk! pas tu blh ngap!!


mkn sekali sekala xper...jgn selalu..
kang bnyk plak lemak ko ternak..kahkahkah 

sory ni chesskut taun lepas aku buat tp ini hari br nak update citer bahahha
selamat mencubaaa!

Wednesday, April 16, 2014

set kecantikan shaklee / senyumm menggoda

nak kulit cantik licin comeiii
hehehehhh ;)
Cadangan Suppliment : Vita-C Plus + Vit-E Complex + B Complex + ESP (Sumber Protein dan Diet)


Vit E RM 149 (120 caps)
Vit C RM 92.50 (180 tablet)
B Complex RM 53.75 (120 tablet)
ESP RM 150 (850gram)
GLA Complex RM 91.25 (60 caps)

ni tips penting!!!

# Tips Kulit Bebas jerawat - Jangan makan French Fries! Diet yg mengandungi kandungan lemak dan kabohidrat yg tinggi boleh memberi kesan buruk pada pengawalan/pemulihan jerawat. Ia juga mempercepatkan proses penuaan badan dan kulit. Lebihkan makan ikan, tofu & bijirin.
Via Dr Hassenah

Apakah KEISTIMEWAAN Gabungan nutrien di bawah yang boleh membantu meningkatkan tenaga, kesihatan serta kesuburan anda ?
GLA COMPLEX SHAKLEE
*********************
Membantu menstabilkan hormon
Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Membantu meningkatkan kesuburan (menghasilkan cecair serviks)
Melegakan PMS (sindrom pra-haid/senggugut) – abdominal pain,breast pain
Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri bagi mengelak risiko keguguran

Kelebihan ESP?
Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
Bantu hilangkan parut jerawat di muka.
Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan.
Menyokong kesihatan imunisasi badan.
Mengawal paras kolesterol.
Menyokong kesihatan jantung dan prostat.
Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik.

Kesimpulannya…
ESP membantu membentuk sel-sel badan kita yang sihat. Sel yang sihat akan dapat menyerap nutrien dari vitamin lain yang kita makan dengan lebih baik. Sekiranya sel kita tidak sihat, vitamin akan mengambil masa lebih lama utk diserap dengan efektif ke dalam badan. Jadi lambatlah sikit baru nampak kesannya.


--------------------------------------------------------------------------------------------
pakwe kecik kite nihhh eeeee
syg sangat dgn dia nih!!
tgk tu suka senyum menggoda ummi tau!
haha... gigi bwh yg 2 batang tuh gerammm ummi tgk..ngeee


kemain lg mkn lolipop kan!
kejap je dpt merasa..ummi x bg dia mkn gula2 sangat...
no no no no ehhh
hahaha...tgk gaya konon cedap sangat la tuh gula2 tu yeah



till then! ^__^

Monday, April 14, 2014

Alfafa Shaklee / ragam anak


tidak digalakkan diambil bersama Vita E
 sbb alfafa ada vitamin K yg boleh mengganggu penyerapan vit E
so no point kalo amik serentak (alfafa,vit E) takde ape2 tindak balas.

*kaya dgn nutrisi
*mengandungi enzim penting utk penghadaman makanan
*melegakan rasa kebas dan sakit sendi
*mengurangkan toksin (nak kurus elok sangat amik alfafa! detox segala yg xelok dlm bdn)
*merendahkan kolestrol

330 tablets 53.75 retail price
700 tablets 97.50 retail price

SID (1112007)
ecah 017 2247652 (wassap/ sms)
COD area Petaling Jaya & Shah Alam

____________________________________________________________


luqman luqman...
hahaha...
akal bnyak dia nihhh
tgk tuuuhhhh


termenunggg kene tinggal dgn abah dia...ummi g keje...