Tuesday, March 24, 2015

bau syurga yang aku cium hari hari!

#anakbujangsaya
haha...sekarang semua pesen letak # kan?
nak jugak...kihkihkih :D

ni la bau syurga yg aku cium tu..
sedap bau dia ni..
tak kira baru bgn tido ke..time peluh2 ke..time nanges2 ke..
bau dia tetap wangiiii
ummi suka ummi suka...hihi


kesayanganku..


 kejap masa berlalu..
2 tahun dah..
makin bijak..rajin..
moga Luqman jadi anak yg berguna pada agama,keluarga dan seluruh manusia..
ehhh tetibe rasa mcm touching plak..
sejak dak jadi emak2 ni kan..hahhaha...




 lebiu Luqman!

Monday, March 23, 2015

'Contest: Hijab, Let's wear it right!


dah lama x join contest..hahaha
berkurun kot...ni baru rasa nak join pasal tadi aku jalan2 singgah blog org..
so jom la kita memeriahkan lagi contest ni...korang pun nak join blh klik kat link atas tu eh :D

 Mengapa anda pilih untuk berhijab?
-berhijab kerana Allah.
-banyak dah dosa aku..so x nak tambah dosa lagi..heeee
-cun apa pakai hijab! hihi

Pesanan anda untuk mengajak muslimah untuk berpakaian mengikut syariat.
-jom sama sama tutup aurat kerana Allah
-mujahidah itu pahit kerana syurga itu MANIS...
-islam itu mudah...tp jgn ambil mudah...
-aku tak sempurna...tp aku buat hanya semata mata utk mendapat keredhaan Allah..


Friday, March 20, 2015

Dua cinta hati saya.

layan je la..
muahahahaha..


my love...

Tersedar ku dari khayalan terpisah dunia anganku
Sinar segala tertiba bayangmu menjelma
Menemani harapanku yang kian hancur segalanya

Patutkah aku dikurnia sentuhan kasih darinya
Menantikan cinta yang terindah

Setinggi bintang di angkasa seluas lautan yang indah
Harapan tuk bertemu cinta terakhir hidupku
Sejauh ke hujung dunia rela ku melakukan apa saja
Tuk menaklukan cinta terakhirku

Patutkah aku dikurnia sentuhan kasih darinya
Menantikan cinta yang terindah

Setinggi bintang di angkasa seluas lautan yang indah
Harapan tuk bertemu cinta terakhir hidupku
Sejauh ke hujung dunia rela ku melakukan apa saja
Tuk menaklukan cinta terakhirku

Setinggi bintang di angkasa seluas lautan yang indah
Harapan tuk bertemu cinta terakhir hidupku
Sejauh ke hujung dunia rela ku melakukan apa saja
Tuk menaklukan cinta terakhirku
Tuk menaklukan cinta terakhirku

selamat hari jumaat uolsss...

Tuesday, March 17, 2015

benda baik kene sharing!

aku suka share dgn orang kalau benda tu bagus!
lagi2 kalau benda tu aku sendiri dah guna..
so memang patut la kene warwar kan kat org kan?
xkan dgn monyet pulak..hahaha..ok yg ni x kelakar..gurau2.. :) 

sebelum ni pun aku dah share dish wash ni memang bagus kan..
so kali ni nak tunjuk testimoni customer aku dari mersing, johor yg dah guna..
feedback yg aku dpt drpd dia pun sangat2 la teruja...
pasal memang bersih puting susu anak dia..
dan dan dannnn
dia try rendam gelang silver dia dgn guna dish wash pun jadi CLEAN!
wahhhhh bestnyaaa

 ok yg ni bukan puting baru yea..
tp puting yg dah dicuci dgn guna dish wash!
look...nampak mcm baruu kan?

 syukur...dpt bantu org lain utk mudahkan keje2 mencuci..
plus dpt berjimat...xpayah nak beli puting baruuu je..

yg ni lg testimoni daripada kawan aku..
dah sebulan guna puting yg sama..
haa terbukti keberkesanannya membersihkan kotoran lemak2 susu dgn sempurna..
InsyaAllah...

ok ni tips aku nak bg yea..
mungkin ada ibu2 or bapa2 yg selalu lambat nak cuci botol susu kan?
bila selalu diamalkan...kerak2 lemak susu tu dah jadi keras wehh
so kalo ko cuci sampai nak rak pun susah nak tanggal...
x kesian ke bg anak minum guna botol susu yg xbersih tu..huhu..
kalau malas sangat...boleh rendam dulu botol tu dgn dish wash n air sikit..kocak2 sikit..
nak basuh esok pun xpe...jgn x basuh pulak! hahahaha...

sharing is caring is loving!
berminat nak order blh contact aku 0172247652
pos seluruh malaysia.
cod area pj,shah alam dan KL