Thursday, March 10, 2016

luqman 3 tahun!

kejadian bulan februari tempoh hari..hahaha baru dan nak karang weh..
jemput layannn...

Alhamdulillah...
16/2/2016 genap sudah anak anje ayang ummi ni 3 tahunnnnn..hihi

nahhh lanje satu gambo luqman dgn ummi!

@
@
@
@
@
@
@
@
@

cam dah beso je kan rupa anak aku ni...

 kali ni order kek coklat moist je..ada edible image robocar poli...
hihi memang saje bubuh gambo robocar poli...luqman suka sangat tgk cite ni..
ulang la 100kali pun tetap bersungguh aku tgk dia layan cite ni..haha...sape anak dia mcm ni jugak,kita geng! 

 ALLAH selamatkan luqman..
hihi potong kek dgn kawan2..
tahun ni xde gambar kami bertiga anak beranak..tak sempat nak amik...huhu..

 ni goodies bag sempoi je aku buat..
jimat!
nanti aku cite lain mcm mana nak buat eh..tungguuu

antara juadah yang ada...
simple jer..
menu bihun goreng meletopp opah masak..
aneka kuih frozen ummi abah jual..
hahaha...boleh gitu? ;) 

ehhh aku still jual aneka makanan frozen tau macam coqbadak,karipap kentang dan sardin. syukur..makin dikenali dan disukai ramai orang...
harga pun aku menten lagi rm 4.50 sepeket..
cuma jarang nak update kat blog disebabkan banyak kekangan..huuhu..


~anak ummi...semoga kamu muhammad luqman harith menjadi anak yang berjaya dalam islam..dunia dan akhirat..aminnnn

1 comment:

  1. happy belated birthday luqman. semoga menjadi anak yg taat, soleh dan berbakti kepada ibu dan ayah sautu hari nanti

    ReplyDelete