Thursday, February 27, 2014

luqman setahun!!!

setahun dah anak ummi 16/02/2014
macam kejap je rase...
kejap sihat..kejap demam...
budah bwh 3 taun memang kerap gitu eh...
sebulan mesti ade time xsihat...huhu
selsema,,demam,,batuk,,,plus nanges2..n berak2...
nak ringankan badan kot....
owhhh hoooo sangat menguji...
tup2 tau2 ade gigi nak tumbuh....hahaha....

sekarang luqman dah lepas semua fasa budak2 bwh satu taun...
hihihi...Alhamdulillah..daripada meniarap...melunjur ke depan...kebelakang...mengesot...merangkak..n sekarang berpaut2 mcm nak berjalan...
tapi mcm nampak takut2!! haha...
bl kite pegang dia ajak jalan nak...bl lepas terus duduk...haha
anak oh anak...

so far luqman badan dah mula nak bambam balik...
syukur sangat....
sebab masa xsihat cepat betul susut...huhu...
ringan je badan...pp x montok dah...
now mcm dah nak semangat2 balik dah!!! hehe..

makan pun selera...
selalu aku masak nasi lembik je..buh kentang...
kadang nasi gitu je...dgn telor rebus..
kadang buat sup2..
kadang dgn ikan goreng pun jadi...
luqman x bnyak kisah pasal mkn..
hahaha...bnyak plak kadang nye kan...kikiki...
cuma kalau xsihat tu la mkn xnak...
ngamuk jer...huhu...

ni masa ringan je badan....
nmpk x muka kecik...kepala tu lg beso huhu...

*
*

sehari vs setahun!!!

#
#
#
#
#
#

masa luqman bambammmmmmm


back to story luqman 1 year!
hehehhh



buat majlis sempoi2 jer...
suka2 untuk budak2...
enjoy la yea layan pic yg hado ni...


 Allah selamatkan luqman....


sedapppp nok kek ni...
peacan butterscoth kek....
laku...abesss....


alooo...nak cuap kek nihh...

tu jer...
hehehh...
tenkiu for reading..

9 comments:

  1. Happy birthday Luqman..
    Betullah baby selagi belum habis injection dia memang macam tu.
    Yg penting kalau demam tak melarat - takat shari-dua biasalah lagi-lagi anak sulung.

    ReplyDelete
  2. Nurzakiah Hanum : heheh comel ke ;)

    ReplyDelete
  3. Kakzakie : maceh aunty...hehhehh
    tu la kak...huhu berjaga2 je setiap bulan...

    ReplyDelete
  4. hepi besdday luqman !
    moga jadi anak yg soleh ye. :)

    ReplyDelete
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. olololo comel gile luqman....

    hepi belated besdey luqman...moga jadi anak yg sihat dan bijak ok.....geram tgk bambam tangan ketak2 tu.....

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday luqman...
    semoga menjadi ank yg soleh dan soleh kebanggan abah dan ummi

    ReplyDelete
  8. Happy belated bezday luqman...senoga membesar menjadi ank yg soleh n bijak

    ReplyDelete