Thursday, April 17, 2014

chesskut saya


bila time teringin memang sedap mkn mende ni.
hahaha...
nmpak x taburan nestum..coklat rice..sedapppp
resipi? 

cream cheese,suku tin susu pekat manis,1 sudu besar susu fresh milk dan putarr
dah mesraaa dua2 bahan nih amik le biskut lemak ke biskut cream cracker n celop ke susu fresh milk sikit..
kasi basah2 sikit je...susun le dlm tapawe ke bekas kecik mcm aku guna ni ker..
dah susun, letak plak cream cheese yg dah siap diputar tu..
tabur nestum, coklat rice...lg bnyk lg sedap lg layann makan...haha
ulang lagi step tu sampai penuhh
dah siap letak dlm peti sejuk! pas tu blh ngap!!


mkn sekali sekala xper...jgn selalu..
kang bnyk plak lemak ko ternak..kahkahkah 

sory ni chesskut taun lepas aku buat tp ini hari br nak update citer bahahha
selamat mencubaaa!

2 comments:

  1. Kalau dah depan mata macam mana nak control.
    Apa lagi dah rasa sedap:)

    ReplyDelete