Wednesday, April 20, 2011

OBLONG


~~~seperti biasa~~~~
bila tekak menginginkan mknn...perut pun berkeroncong irama malaysia...hahahaa... =)
ape lg..harussss makan!
korang pernah dgr oblong???
mesti dah kan...mkn pun dah...hehe
sajer jer nak bikin poyoss citer pasal oblong...jomm layan ini picca oblong...hehehehh

"
"
"
"
"

sempoii jer dia balut... ;)

oblong ayam ;p

sedapppp!

nescafe aiss satu!! hihihi




8 comments:

  1. mcm sdap ja oblong ney...^.^..
    tp zaty xska syur..:(

    sori late terjah awak..;(

    ReplyDelete
  2. kat jerteh ni banyak giler org jual oblong..tapi tak pnh try..hukhuk

    ReplyDelete
  3. tak penah makan oblong ni
    sedap banget ke nok????

    nak kena carik gak ni
    nak try test rasa
    hiks

    ReplyDelete
  4. ahkak cam tak brapa suka sgt oblong nie..
    ntah le kenapa...

    ReplyDelete
  5. tak baik ko buat n3 makanan...dah la aku tgh lapar ni...

    ReplyDelete
  6. izzaty : sedap..try la hehe..
    xper dear...awk dah terjah blog kte pun kte rase eppy... =)

    cintazulaikha : lorr.. ye ker...ngape xcube..ce cue ce cube hihi~~~

    miloais : sedap bangat nok!!! hahahaha...mesti mariiii huahuahua.... sy suker coz ader black paper tuh...peberet!

    rasp : ngape xsuker kak... ;p sy mula2 try mkn..memang xblh masuk tekak,,,tp ntah tetibe mkn mcm sedap lak...bl sedap,,selalu la mkn haha...maybe cara masak dier pun kene betul,,n bahan2 jugak..br la kene kat tekak.. ;D

    wahida : hahaah lapo ke kak...mkn ler...aper lg...;)

    ReplyDelete
  7. kapie : nak ker...hahaha meh2 kte suap ammmmmm heheehh

    ReplyDelete