Monday, October 31, 2011

bila bekerja sambil release tensennn...

Assalamualaikum...
sekarang jarang2 sudah update ini blog...
huuhu...kdg2 xtau nak update aper...kdg2 rase mcm xmenarik jer nak wat post baru..n kdg2 lebih suker bc post org laen jer hehehee....
bape bnyak kdg2 laaaaa....hahhaaa...;p

ok..ini cerita beberapa bulan yg lalu..
masa kene wat keje diluar negeri...
xjauh pun N.9 jer kat PD tuh...kihkihkih :D
5hari kot disana...

ok bukan pasal keje nak citer kat sini...
tp tmpt dia...hotel tu cantik...selesa...
tang mkn xyah ckp la...6kali mkn sehari...
wuhuhuuu itu yg makin kembang cik Ecah hahahaaa....

time rest ptg2 tu dpt la mandi kolam..laut...
hehhee korang lyn jer la gambo2 ni eh...











baju TM en.wawi bg :)



seronok mandi kat kolam nih wooo...




huuuuu bnyakk beno gambo ecah kan hahaaaa..
sorry kalo der yg muaksss...heeeeeeeee


20 comments:

  1. takda gambo cik ecah mandi kolam ke ~phewitt

    ReplyDelete
  2. last year berjimba-jimbi kt resort ni...

    arrghhh bla nk bercuti lg ni!

    ReplyDelete
  3. mana gambo mandi kolam???
    larikzzzzzzzz

    ReplyDelete
  4. salam singgah

    sekarang saya suka jalan2 kat laut...

    dah follow jom follow back
    qhaifanurin.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. k.rina : ahahaaa..;p ader tp xmo buh ceksi yooo hahahaa....

    ReplyDelete
  6. khairin : ye ker?? best kan..
    xper nanti cuti ujung taun ni blh bercuti lg heee

    ReplyDelete
  7. cheqna : mandi kolam?? ada! tp untk tatapn sendiri sajer...bukan tatapan umum muaahahaaa ;p

    ReplyDelete
  8. mizzkecik : heee maanyak syiokk maa

    ReplyDelete
  9. Mana gambar mandi kolam? Kihkihkih jangan marah, lawak saja. Abeh dah blog Cik Ecah, suka hati Cik Ecah la nak letak gambar banyak mana. Sapa komplen, kasi lesing macam Ahmad Nisfu, kihkihkih..lawak lagi :D

    ReplyDelete
  10. kak dinas : haha betul2 kan kak..
    sape boring, im sorryyyyy
    teringat maharaja lawak kak...kihkhihkihh :D

    ReplyDelete
  11. kalau slalu kuar ke luar 'negeri' mcm ni besh laaa hehe

    ReplyDelete
  12. MY : HEHEH SEKALI SEKALA JER...SELALU XDER LER HAHA ;P

    ReplyDelete
  13. sonoknye skali skala keje luar kwsn mcm nih..leh lepak2 kan =)

    ReplyDelete
  14. lama rasanya x bercuti2 ..tido hotel.. :(

    ReplyDelete
  15. banyak gambar tapi suka ila tgk....;-)

    ReplyDelete
  16. woww weee jumpa pantai..lama dh tak jejak kaki kat pasir pantai nih :)

    ReplyDelete