Wednesday, March 4, 2015

Homestay Hello Kitty yang COOL!

selamat hari rabu!
hehe..baru ada mood nak menghapdate...
bnyk lg citer dlm draf..dun wurry...hahaha..

jom layan cerita homestay hello kitty..
lokasi ni kat negeri perak..kg attaduri tambahan, Langkap..

sebenarnya..aku g kenduri sepupu aku kawen..
pak cik aku memang dah sediakan homestay utk adik beradik,anak2 sedara dia..
tp x sangka pulak homestay yg kami dpt stay ni mcm gini rupanya! hehehe
terujaaaaa...rumah kg...bila masuk bahagian bawah mcm moden..tp still ada ciri2 kampung lg..
cantik..bersih...kawasan luar pun bersih...mcm rumah moden dlm kampung!
semua warna pink!
xcaye?? layan gambar kat bwh ni...


ada aircond...kerlasss ko jahh

 berminat? call jer...hehehh

 pink pink pink

 kunci rumah pun ada keychain doraemon! hihi

 belum malam lagi dah bentang toto..haha...

 pinggan,sudu,mangkuk,bakul sampah pun pinkkkkk
hehe...ni sape suka hello kitty ni mesti kemain lg senyumm2 kan

 cadar doraemon
hihi omey2...

ni abg aku...amboiii gaya..

 ni suami saya..hihi..
comel kan buaian dgn tempat duduk tuuu

 ni la kanak2 yg suka sangat turun naik turun naik hahah...
umah kg kan...bila lari2 bunyi2 kayu kan...seronok la anak2 ni...

 kengkononn la tuuu nak tido...
hahaha..mcm2 akal budak2 ni...tgk tu luqman gatai pelok2 hahaha

last sekali gambo tuan blog...hahhaha..

k bhaiiii
tunggu update besday luqman pulak eh..
eh ada ke yg nak tau...kihkihkih...

4 comments:

  1. nmpk nyer kena g perak laa br merasa nk ddk kt sini ;-)

    ReplyDelete
  2. Menarik - pandai owner dia cari idea macam ni.
    Luqman dah makin cerdik
    Tahu nak berkawan. Kalau ada adik tu mesti sayang adik.

    ReplyDelete
  3. ammboooiii... ppppiiinnkkkkk mak ngah

    ReplyDelete