Sunday, July 17, 2011

ahad



Drama Stanza Cinta berkisar tentang cinta 3 segi antara Amni, Taufik dan Irfan. Amni akhirnya bertunang dengan Irfan pemuda kaya raya, sedangkan hati dan cinta pertamanya untuk Taufik, pemuda alim. Bagaimanakah Amni boleh bercinta dgn orang lain dan bertunang dengan orang lain?



sedang layannn citer ni...
jomm tgk same2..
citer ni bnyak pengajaran...
huhu...

ohh yeahhh ecah sangat mls ari ni...
mcm ner nak ader mood mengemas nihhh
huhuh,,tulun tulun....

esok keje...sekejap jer coti weekend kan kan...
huhh monday bluesss lg la gamaknyer..
haha...
ecahhh wake up2....xmau mls2...
chil up2...


29 comments:

  1. sama la....

    ila pun tgh tgk cerita neh jugak skrg...bestkan..heheh

    ReplyDelete
  2. macam best ja cita ni. akak dah lama tak tengok tv, kihkih

    ReplyDelete
  3. tak pula ikuti cerita ni...mungkin kalu tengok sekali mesti nak tgk lagi kalu sedap ni..lebih2 lagi ada hero hencem tu...

    ReplyDelete
  4. layang gak..tapi xla satu cerita wajib..ehe..bunga lebih layan citer juvana..heee

    ReplyDelete
  5. ila : mcm sesuatu je citer nih kan...
    sayuu jer dgr lagu2 dlm drama ni..huhu..

    ReplyDelete
  6. dinas Aldi : kak tiap2 ahad pas berita blh la lyn citer nih ;p best jugak...ecah suker citer2 mcm ni :)

    ReplyDelete
  7. idah : kak hero tu hencemm n lakonan dia pun bestt =)

    ReplyDelete
  8. bunga : haha juvana pun ecah lyn jgk ;p
    tp citer yg ini kisah cinta dia bestt ;)

    ReplyDelete
  9. best yer, tak pernah tgk lagi....

    ReplyDelete
  10. tak pernah tgk pun...

    ReplyDelete
  11. semalam tak tengok... balik lewat... jap lagila usha tonton.com...

    ReplyDelete
  12. akk wahida : best! next week try tgk ;)

    mamaema : ce tgk..mesti lyn~~ :D

    Qaseh : i like too (",)

    dwaty : blh2..usha sajer mesti jatuh chenta~~~ ;p

    ReplyDelete
  13. ala.............
    ecah.......................

    kak ayu tak sempat nak layan lah................

    ReplyDelete
  14. alaaa..k.ayu....
    sempatsempatkan lah.......hehe ;p

    ReplyDelete
  15. wahhh byk muvie baru kt M'sia erk?..hihihi.. err nur fahtia tuh pelakon baru erk?

    ReplyDelete
  16. heheheheheheheheh
    anum suka la dia ngan aaron..
    hhehehhehe

    ReplyDelete
  17. sis Luna : hehehhh bnyk kak...
    yup pelakon br gak la..;p

    ReplyDelete
  18. anum : hihihi~~hero hencemm sape xsuker ekekekeee

    ReplyDelete
  19. niena : hiii tgk lg next week tau :)

    ReplyDelete
  20. belum pernah tengok lagi cerita nie.. dah terlepas banyak episod.. huhu..

    ReplyDelete
  21. dalam tv diorang dah bertunang ke? :D

    hihi..tak tgk last week.

    ReplyDelete
  22. izfanora : ce tgk ce tgk..nanti mesti lyn~~~ ;)

    ReplyDelete
  23. gB: belum lg :D

    heheh next week kte tgk eh..

    ReplyDelete
  24. akak dah banyak kali miss cite ni. rasa nak pi beli novel je.

    ReplyDelete
  25. wardah : memang kdg2 ecah pun termiss mula2 tp dah lyn tetap tunggu hihi~~~

    ReplyDelete
  26. pernah tgk sekali je. . .

    ReplyDelete
  27. aisyeman, me lum tak follow lah plak...
    nanti leh try tengok aaaa...

    ReplyDelete