Wednesday, July 13, 2011

wordless wednesday (4)





kembang

kuncup


26 comments:

  1. hehe..ada² je cik ecah nih..

    ecah..green fit tu blh bantu kalau cik ecah nk kurus tp x blh bergantung..kena senam dan jaga makan juga..green fit tu dia akan buang koprostasis (najis lama yg tertinggal dlm usus)..koprostasis ni x elok sbb blh buat bdn x sihat, kulit berjerawat, susah nk kurus dan mcm² penyakit lg..kalau cik ecah nk tahu lg psl green fit blh baca kat blog akak yg lg satu tu:

    Inspirasi Sihat&Cantik


    kalau nk order blh contact akak..nnt cik ecah like lah pages green fit ni..blh tahu info terkini

    Green Fit - Bersihkan Usus Anda

    ReplyDelete
  2. kembang jugak yg cun..hehehe

    ReplyDelete
  3. kembang kuncup pun tetap comeiii kan..;-)

    ReplyDelete
  4. Amboi... sejak kian menghampiri hari bahagia kian ceria kembang-kuncup dah....

    ReplyDelete
  5. Pencacai Alim : :D haha..

    ReplyDelete
  6. tina othman : mcm2 peel...;p

    ReplyDelete
  7. sis wardah lepas tu jd? three hehehh~~~

    ReplyDelete
  8. anum hehee awk pun comel jugak...

    ReplyDelete
  9. alalalal...wat2 comey lah pulak cik ecah kite ni

    ReplyDelete
  10. buat muka cute ke tu??haha

    ReplyDelete
  11. hahahahah..xtahan..kembang kucup..

    ReplyDelete
  12. k.rina haha..memang ader2 jer yg nak merapu...

    ooh yeahh nanti ecah g like ok :)
    tq for da info..

    ReplyDelete
  13. ikatankasihku : haha kembanggg cun kak...tq kihkihkih

    ReplyDelete
  14. KakZakie : hehehe saje menceriakan diri..(",)(dlm ate debo2)

    ReplyDelete
  15. diana@bilakukatacinta : huahuahua.. spontan jer tuh ;p

    ReplyDelete
  16. sifu : comel ke tuh hahaaa ;p

    ReplyDelete
  17. bunga ekekeee :) sila tahan ok ;p

    ReplyDelete