Saturday, July 16, 2011

for him & Nisfu Sya'ban


barang2 hiasan hantaran for him....

ecah baru beli siang td..
dgn mak n akak ecah..
hahaha blh tahan yea herge2 brg sekarang...
xpe la seumur hidup sekali kan :)
belum deco2 lg hantaran...huhu
uuolsss teka la tema ecah bg kat en.nawi wane ape ekekeekeee....
(menaip dgn kepala yg sakit ni sbnrnyer huhu)

ohh yeahh hari ni malam nisfu Sya'ban kan...
ecah xingat langsung..huhuhu
Astaghfirullah hal azim...
rase rugi sangat xdapat nak berpuasa...n baca Yasin...(cuti org pompuan)
patut la mak ecah pose ari ni..

emm Ramadhan pun dah nak tiba kan..
td kat TV1 pun dah mula tilawah Al-Quran =)

k la akn dtg ecah update sikit2 pasal brg hantaran ok ;p
oh terima kaseh kamu kamu kamu yg wish ecah n doakan ecah..
really appereciate it...
w/pun dlm kebisian dan kekusutan kamuu kamuu semua la penyejuk ate ecah...

nite dear all...
LOL


13 comments:

  1. blogwalking . .
    baca entry . .
    and ,
    tinggalkan jejak . .
    sori lame x jenjalan sini . .
    jom jom ke blog kami . .
    ada entry baru :)

    ReplyDelete
  2. biasa la..zaman sekarang xde yang murah..ehee

    sama la bunga semalma pun xngat..mak bunga yang cakap semalam..heee

    ReplyDelete
  3. tahniah ecah..
    sukanya kak bila kamu nak menuju ke alam kebahagian, nampaknya tahun nie beraya...
    ada sesuatu bakal kamu buat utk tersayang lebih2 lagi nak pikat family si dia..

    ehem!!
    apa namanya???

    ReplyDelete
  4. xpe..dh ade niat nk baca yasin tu walaupon lupa..dh dapat pahala..

    dh nk kwen ke??tahniah2

    ReplyDelete
  5. mr pot n mrs lat : hyee I will nanti ecah singgah ok ;p

    ReplyDelete
  6. bunga : hahahh tu la zaman sekarng masuk tnds pun 20 sen!

    heeee same la kte..
    sape2 pose semalam dgn ari ni besar ganjarannya tuh..huhuhu xdpt wat cedih...

    ReplyDelete
  7. Qaseh dalia adelia : dup dup dup hehehhh ce teka ce teka ;p

    ReplyDelete
  8. k.ayu...heee :) terima kaseh....
    huhu nebes nak pikat ate mak pak mentua...
    taun nih InsyaAllah beraya sbg tunang org hahaha gituhh!

    namanya?
    mohd nawawi =)

    ReplyDelete
  9. sifu : InsyaAllah...:)


    yea ;p tp taun depan InsyaAllah...
    doakan ecah :D

    ReplyDelete
  10. tahniah my dear each!
    :D

    ReplyDelete
  11. tahniah..semoga berbahagia..srnok nyeee.. =)

    ReplyDelete